Suntem pregatiti cu tot ceea ce trebuie pentru ca  fiecare coltisor din casa ta s-arate frumos, iar tu impreuna cu familia ta sa va bucurati din plin de caldura casei tale, fara a-ti face griji despre cum poti pastra intacte colturile peretilor din living, dormitor sau hol.

Spre deosebire de coltarele folosite in baie sau bucatarie – asa numitele baghete, menite sa acopere colturile peretilor placate cu placi ceramice si care au o parte special create pentru fixarea profilului sub placa, cornierele sunt elemente de finisaj destinate acoperirii colturilor peretilor, arcadelor sau politelor, garantand “mulajul” perfect la aplicarea pe acestea si mascarea oricarei imperfectiuni. Coltarele care se aplica direct peste suprafetele suport (faianta, tapet sau tencuiala clasica) ofera avantajul ca, in caz de uzura, cornierul poate fi inlocuit fara a implica operatiuni majore de reconditionare a suprafetei suport. Coltarele pentru tencuiala se folosesc in majoritatea situatiilor care apar atunci cand se lucreaza cu rigips sau la gletuire, finisarea uniforma fiind dublata de asigurarea unei protectii maxime a suprafetelor.

Pentru situatiile care se “abat” de la clasic si nu respecta coltul standard de 90 de grade, oferim si noi varianta de coltar flexibil in decoruri si structuri lemnoase, care poate fi aplicat in orice unghi, atat pentru colturile exterioare cat si pentru cele interioare.

cornier flexibil cornier LCA cornier tencuiala

 

 

 

 

Daca vrei sa afli cum se fixeaxa pe colt, ce adeziv ar trebui folosit la aplicare, ce culoare s-ar asorta zugravelilor din fiecare camera, din ce material sunt confectionate sau care sunt dimensiunile disponibile, intra aici pe www.profilux.ro sau cumpara produsul direct de pe http://www.efinisaje.ro/categorii-profile/corniere-coltare–i240, din confortul canapelei tale.