Au trecut de mult vremurile cand in geanta sau in servieta se gasea o cheie, maximum doua. Acum, ori de cate ori vrei sa deschizi o usa, trebuie sa te gandesti bine pe care cheie trebuie sa o folosesti; si nu o data ai incercat sa deschizi usa de la intrarea in bloc cu cheia de la birou sau pe cea de la apartament cu cea de la garaj. Ca sa nu mai ai batai de cap si sa nu mai fie nevoie sa jonglezi cu plasele de cumparaturi, realizeaza-ti niste chei personalizate si nu vei mai avea nici un dubiu ce cheie deschide usa din fata ta.

Pasul 1
Desi este o solutie la indemana oricui, nu multa lume foloseste chei personalizate, probabil din acelasi motiv pentru care nu schimba lucrurile care nu merg asa cum ar trebui in viata lor: confortul care rezulta dintr-un disconfort cu care te-ai obisnuit. Uneori ai nevoie de un imbold din afara ca sa te apuci de treaba, asa ca noi te incurajam sa produci tu schimbarea si sa nu o mai astepti pe ea sa vina de la sine. Vei avea nevoie doar de mai multe sticlute de oja colorata, in functie de numarul de chei pe care le ai la breloc.

Pasul 2
Pentru inceput scoate toate cheile pe care le ai si aranjeaza-le pe categorii (de la birou, de la apartament, de la casa etc) in fata ta.

Pasul 3
Alege oja de unghii pe care sa o folosesti pentru fiecare cheie. Poti incerca sa faci niste asocieri care sa te ajute sa retii mai repede ce cheie apartine carei usi. Spre exemplu, daca usa de la apartament este neagra atunci foloseste culoarea neagra pentru a picta cheia respectiva. O culoare apropiata de negru este gri, si atunci poti vopsi cheia de la usa pentru intrarea in bloc in aceasta nuanta. Astfel, vei sti ca cele doua chei sunt de la acelasi loc si nu te vei mai incurca. Usa de la sopronul din gradina este verde? Atunci vopseste cheia care corespunde acestei usi cu verde si tot asa.

Pasul 4
Aplica un strat de oja pe partea de sus a cheii. In cazul in care nu te incadrezi in contur, foloseste un betisor de urechi imbibat in acetona si sterge surplusul de oja.

Pasul 5
Lasa oja sa se usuce, dupa care mai revino cu inca un strat. Doamnele sunt obisnuite cu acest procedeu si stiu ca niciodata nu este suficient un singur strat pentru a acoperi integral zona pe care vrei sa o colorezi.

Pasul 6
Dupa ce toate cheile s-au uscat, introdu-le inapoi pe breloc si bucura-te de tot timpul pe care il vei economisi cu ajutorul noilor tale chei personalizate.

sursa: https://goo.gl/kVeuEZ