Uneori este mult mai simplu decat iti imaginezi sa schimbi imaginea casei tale. Intr-adevar proiectele laborioase iti dau satisfactia lucrului facut de mana ta si bucuria ca nu multe persoane se pot lauda cu o asemenea capodopera. Insa, daca vrei sa aduci o schimbare casei, repede si de efect, te sfatuim sa aplici fundite decorative pe diferite obiecte din camera si nu numai.

Pentru a oferi un farmec suplimentar in camera copilului sau pentru a aduce un plus de feminitate in living, aceste fundite decorative sunt piese de rezistenta perfecte pentru ferestrele tale. Prinde perdelele cu sfoara, panglica sau funie si realizeaza fundite decorative care sa ajute lumina naturala sa patrunda in camera ta.

fundite decorative 1

Gardul de lemn care imprejmuieste casa sau delimiteaza gradina poate avea un aspect destul de tern si inestetic insa aceasta problema se poate remedia rapid cu niste fundite decorative colorate pe care sa le asezi pe fiecare uluca in parte. Astfel, gardul va atrage toate privirile si poate vei scapa netaxat cand uiti sa mai tai gazonul sau sa maturi curtea.

fundite decorative 2

Pernele de pe pat sau de pe canapea pot deveni rapid obiecte moderne daca le asezi in centru fundite decorative din material. Se vor transforma din Cenusarese in Printese, intrucat nu vor mai servi doar pentru a-ti oferi o pozitie comoda ci si pentru a atrage privirile ca piese ornamentale.

Lasa-ti imaginatia sa lucreze. Orice devine mai frumos cu o fundita decorativa!