Tehnologia are tehnicile ei si, chiar daca nu esti la curent cu ultimile gadget-uri, reuseste cumva sa te prinda in mrejele ei. De aceea, nu mai este nimeni surprins ca parintii nostri au mai multi prieteni pe facebook decat noi sau ca invatam despre ultimii androizi in materie de telefoane mobile de la copiii nostri. Dar,  pentru a echilibra un pic balanta, iti propunem sa realizezi un suport pentru tableta, numai bun pentru bucatarie. Nu o data s-a intamplat sa ai nevoie de o reteta pe care o gasesti doar pe internet si parca nu gaseai locul potrivit pentru tableta: suficient de la indemana ca sa poti citi in tihna reteta dar totusi ferit de aburi, apa si alte pericole. De aceea, construieste un suport de tableta si singura grija va fi sa nu arzi mancarea.

Pasul 1
Pentru a realiza acest suport de tableta pentru bucatarie vei avea nevoie de un tocator din lemn, suport pentru manevrarea pieselor de Scrabble, o piesa de construit din cuburile copiilor si adeziv pentru lemn.

Pasul 2
Lipeste suportul pentru manevrarea pieselor de Scrabble la baza tocatorului din lemn. Aplica un strat subtire de lipici pe suport dupa care tine-l nemiscat pe tocator pana cand se lipesc.

suport de tableta 1

Pasul 3
Dupa ce s-a uscat prima parte, lipeste si piesa de construit in spatele tocatorului. Poti folosi orice forma ai la indemana, insa esential este sa tina tocatorul inclinat in plan, suficient de aplecat incat sa se poata citi cu usurinta de pe tableta.

suport de tableta 2

Pasul 4
Cand ai terminat de realizat noul tau suport de tableta, ocupa-te putin si de partea estetica. Frumusetea acestui proiect vine din antiteza dintre stilul vintage si cel future, asa ca vopseste tot suportul cu vopsea alba, dupa care smirgheluieste marginile imediat ce vopseaua s-a uscat. Vei obtine un aspect scorojit, perfect pentru ceea ce iti doresti.

suport de tableta 3

Pasul 5
Asaza tableta in suport si fa-i o proba. Cauta reteta ta preferata si pregateste-o la foc automat, pentru a-i surprinde pe cei dragi cand ajung acasa.

suport de tableta 4

Stilul vintage al suportului combinat cu aerul proaspat la viitorului din tableta magica se intalnesc in prezent pentru a-ti oferi tot confortul de care ai nevoie pentru a avea grija de familia ta. Indiferent daca esti adeptul tehnologiei sau nu, intotdeauna in viata trebuie sa ai masura, asa ca identifica unde anume se afla calea de mijloc si mergi cu incredere pe ea.

sursa:  http://goo.gl/oAaXIO