Monotonia si rutina sunt doua limite pe care fiecare trebuie sa incerce sa le depaseasca in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim de relatia de cuplu, de aspectul fizic, de locul de munca sau de casa in care locuiesti, intotdeauna schimbarea aduce noutate, crestere si dezvoltare. Bineinteles ca nu incurajam schimbarea partenerului, a locului de munca sau a casei doar ca sa nu te plictisesti ci doar sa adaugi cateva accesorii care sa pastreze totusi ideea de stabilitate, dar în acelasi timp sa dea o imagine noua. Si pentru ca nu suntem straini de ceea ce inseamna casa si gradina, iata ce iti propunem pentru baia ta. Inlocuieste manerele clasice de la un dulapior de baie cu pietre semipretioase in forma bruta.

Astfel de accesorii dau o nota de eleganta baii si transforma intr-o piesa de atractie orice dulapior de baie. Pentru aceasta vei avea nevoie de o bucata de piatra semipretioasa (agata, cuartz, ametist, aventurin) care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu incaperea, adeziv puternic, piulita cu came (gheara) si surub corespunzator.

Dupa ce ai facut rost de toate materialele necesare incepe partea simpla. Lipeste cu adeziv piulita de partea din spate a pietrei semipretioase pe care te-ai hotarat sa o folosesti si las-o sa se usuce. Intre timp, indeparteaza manerul vechi de la dulap sau de la cabina de dus. Introdu surubul prin orificiul existent, prin interiorul dulapului. Asigura-te ca surubul care iese in afara nu este mai lung decat piulita deoarece, in caz contrar, va sparge piatra semipretioasa. Cand adezivul de pe piulita se usuca complet, insurubeaza piatra semipretioasa pe surub pana cand este strans suficient. Pietrele semipretioase sunt niste accesorii pe care merita sa le iei in considerare in momentul in care vrei sa aduci un plus de rafinament pieselor tale de mobilier sau cand pur si simplu vrei sa schimbi ceva, dar nu doresti sa investesti foarte mult. In acest fel vei obtine un dulapior de baie inedit, pe care sa-l folosesti cu drag în fiecare zi.

manere pentru dulapior de baie