Nimic nu e ceea ce pare, de fapt e mult mai mult de atat. O usa este legatura dintre doua lumi, dar in acelasi timp e o dovada ca numai tu poti decide pe care visezi sa mergi. La fel si un perete, nu e doar un sustinator de neclintit al tavanului, el ne arata ca loial inseamna sa fii acolo tot timpul. Daca nu am privi lucrurile din jur in modurile diferite in care ne apar, am limita existenta lor la o singura perspectiva, care nu ne-ar ajuta nici sa observam ansamblul si nici sa le pretuim la adevarata lor valoare.

Astazi vom vorbi despre cum exista mai mult decat ceea ce se vede in termeni de camera ascunsa.  Este minunat sa fii o gazda buna, ba chiar indicat, insa nu e de condamnat daca vrei ca in casa ta sa existe un loc pe care doar tu sa-l cunosti si sa-l vizitezi de fiecare data cand vrei sa te retragi in lumea ta, in coltul acela al fiintei tale pe care nimeni nu-l stie. Camera ascunsa este un mod de a impartasi cu toata lumea ceea ce esti pana la un punct in care doar tu te poti afla, fiindca numai tu il poti intelege.

Camera ascunsa de ochii curiosi pastreaza in ea ceea ce vrei sa ai si sa faci fara sa tii seama de parerile altora. E ca o cutiuta cu secrete, pentru care momentul potrivit de a le scoate la lumina nu vine niciodata.

camera secreta  camera ascunsa