Daca inca nu ai cumparat cadouri pentru Sfantul Valentin, nu a venit inca momentul sa intri in panica. Este adevarat ca nu mai sunt decat cateva zile pana la ziua cu pricina si posibil ca cei dragi sa astepte o atentie din partea ta, dar daca te hotarasti sa realizezi singur niste cadouri pentru Sfantul Valentin, vei sti ca nu vor mai primi de la nimeni ce au primit de la tine.

Pasul 1
Nu ai scapat de partea de care multi se feresc (mai ales barbatii) si anume cumparaturile. Insa in loc sa alergi de la un magazin la altul si sa gasesti aceleasi obiecte, un pic diferite, vei merge specific, cu un obiectiv clar. Ai nevoie de doua bucati de fetru de culori diferite si de o foarfeca. Daca ai aceste doua materiale in casa, care sunt suficiente pentru a realiza cadouri pentru Sfantul Valentin, atunci esti cu adevarat norocos.

Pasul 2
Si acum sa te apuci de treaba. Taie cu foarfeca doua ovaluri de aceeasi dimensiune, din cele doua bucati de fetru. Deseneaza cu marker-ul pe deasupra uneia dintre bucatile de fetru forma de care ai nevoie si decupeaz-o. Ca sa te asiguri ca cealalta are aceeasi dimensiune, plaseaza ovalul peste cea de-a doua bucata de fetru si realizeaza-i conturul inainte de a o decupa.

cadouri pentru sfantul valentin 1

Pasul 3
Realizeaza trei taieturi paralele pe fiecare oval, dar nu taia materialul pana la capat, lasa-i cel putin un centimetru la fiecare dintre cele doua capete. De asemenea, este important ca ambele ovaluri din fetru sa aiba taieturile identice, ca si cand s-ar uita in oglinda.

cadouri pentru sfantul valentin 2

Pasul 4
Dupa ce ai facut taieturile, impatureste fiecare oval in doua si pune-le unul peste celalalt. Ar trebui sa arate similar cu o manusa cu patru degete.

cadouri pentru sfantul valentin 3

Pasul 5
Ultimul pas consta in intercalarea sectiunilor fiecarui oval. Trece o taietura prin doua dintre taieturile celuilalt oval (prima si a treia). Urmatoarea taietura a primului oval din fetru va intra in celelalte doua taieturi ale celui de-al doilea oval (a doua si a patra). Continua in acelasi mod si cu celelalte doua taieturi ale primului oval. La final vei obtine o inimioara din fetru in doua culori, careia daca ii atasezi un maner poate tine loc de cos de cumparaturi.

Indrazneste sa gandesti diferit, asta te face unic. Doua bucati din fetru si o foarfeca pot da nastere unei inimioare/ cos de cumparaturi. Realizeaza singur cadouri pentru Sfantul Valentin, deoarece vor iesi la fel de unice cum este si persoana pe care o iubesti.