Zilele acestea multa lume este in cautare de mici cadouri pentru Sfantul Valentin. Si cum idei sunt multe dar uneori bugetul este limitat, de ce sa nu incerci ceva diferit de data aceasta. In loc sa cumperi cadouri pentru Sfantul Valentin, realizeaza-le singur. Astfel, persoana iubita va aprecia nu numai intentia, dar si faptul ca ai investit timp si efort sa o surprinzi.

Pasul 1
Incurcate sunt caile inimii atunci cand vorbim de alegerile pe care le facem in numele dragostei. Daca te regasesti in cele spuse mai sus, atunci realizeaza o inimioara din ate, care poate reprezenta un excelent obiect decorativ prin care sa ajungi la inima persoanei iubite. Vei avea nevoie de o bucata de lemn, 14 cuie, un ciocan si ata rosie.

Pasul 2
Taie placajul de lemn astfel incat sa obtii un patrat pe care sa poti construi inimioara. Dimensiunea lui variaza in functie de cat de mare vrei sa realizezi desenul in interior. Slefuieste bucata de lemn pana cand are aspectul pe care ti-l doresti. Ii poti lasa si structura lemnoasa naturala, daca vrei sa obtii un aspect mai rustic.

Pasul 3
Marcheaza cu un marker punctele in care vei bate cuiele din care vei construi inimioara. Poti sari peste acest pas insa, pentru a te asigura ca vei obtine o inimioara cat mai autentica, e bine sa ai niste marcaje dupa care sa te ghidezi.

Pasul 4
Bate cuiele in marcajele facute, suficient cat sa nu se poata scoate cuiul cu usurinta. Nu le bate pana la capat, pentru ca e posibil sa strapungi placajul de lemn si iti va fi mai dificil sa prinzi ata de ele.

Pasul 5
Innoada ata rosie de oricare dintre cuiele batute in placajul de lemn. Apoi trece ata rosie de jur imprejurul altui cui si tot asa pana cand imprejmuiesti toate cuiele. Nu trebuie sa respecti ordinea cuielor, poti infasura ata haotic, dar este foarte important ca aceasta sa fie foarte stransa.

Poti aseza obiectul decorativ obtinut pe perete si astfel ii vei reaminti in fiecare zi celui drag ca inima ta ii apartine si ca, indiferent cate obstacole veti intampina, pana la urma tot ce conteaza este sa iubesti si sa fii iubit.

Fii creativ atunci cand realizezi cadouri pentru Sfantul Valentin, in asa fel incat persoana iubita sa isi aminteasca cu placere de simbolul iubirii tale. O cina la restaurant sau un tichet la un centrul SPA nu are acelasi impact ca un obiect realizat din sufletul tau pentru inima persoanei pe care o indragesti.