Petrecerile pentru copii, pe cat sunt de asteptate de cei mici, pe atat sunt de solicitante pentru parinti. Desi este o bucurie sa-i vezi razand si simtindu-se bine, trebuie sa te asiguri ca ai pregatit o serie de activitati adaptate varstei si capacitatii lor de intelegere. Cand observi ca cei mici au nevoie de o pauza de la alergat si zbenguit, e bine sa ai la indemana o cabina foto cu care sa le distragi atentia, pana isi trag sufletul.

Pasul 1
Cabina foto este foarte usor de realizat si te ajuta sa imortalizezi momentele frumoase cu cei mici la petrecerile pe care le organizezi. Vei avea nevoie de carton gros in mai multe culori (negru, rosu, auriu), foarfece, paie de baut, pietricele decorative sau autocolant, banda adeziva si bineinteles multi copii fericiti care sa testeze cabina foto.

cabina foto 1

Pasul 2
Deseneaza diverse figurine pe bucatile de carton, pe care ulterior le vei decupa cu ajutorul foarfecelor. Pe cartonul rosu, poti desena niste buze supradimensionate sau o inimioara. Cel negru este potrivit pentru o mustata pe care pot sa si-o puna atat fetele cat si baietii pentru amuzamentul celorlalti sau, de ce nu, o pereche de ochelari. Poti desena palarii, papioane, fundite, coroane de printi si printese sau orice alta forma usor de realizat si despre care stii ca ii face placere celui mic. Daca prichindeii sunt suficient de mari, te pot ajuta chiar ei la desenarea formelor. Nu trebuie sa iasa perfecte, scopul final este ca ei sa se simta bine si sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu parintii lor.

Pasul 3
Dupa ce le-ai decupat, lasa-i pe cei mici sa le decoreze dupa bunul plac. Pot folosi autocolant, abtibilduri, sau pietricele si bilute decorative.

cabina foto 2

Pasul 4
Cat cei mici sunt ocupati cu decorarea formelor, identifica locul cel mai potrivit pentru a realiza cabina foto. Vei avea nevoie de un perete gol, pe care sa realizezi o rama de fotografie supradimensionata, in care sa vina sa se pozeze copiii. Lipeste banda adeziva pentru a crea rama, dar nu uita sa o pozitionezi la nivelul copiilor, nu vei dori sa le prinzi in poze numai crestetul capului.

Pasul 5
Dupa ce au terminat cu decorarea formelor, lipeste-le cu putina banda adeziva pe un pai de baut si astfel vei realiza niste masti de toata frumusetea.