Ne dam intalnire cu ea in fiecare dimineata la cafea, micul dejun al copiilor sau o cina romantica. Dar, mai presus de toate, bucataria este locul in care ne desfasuram treburile casnice, cu alte cuvinte, ne petrecem o mare parte din zi. De aceea toti ne dorim sa imbinam utilul cu placutul.

Spatiul poate fi perceput diferit in functie de culorile alese, elementele de constructie cat si imbinarea elementelor de mobilier. Din acest motiv ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu toate elementele si sfaturile de care aveti nevoie, dintr-un singur loc. Mai pe scurt, am zis sa iti aratam de ce finisaje ai nevoie atunci cand vrei sa iti amenajezi bucataria.

Dupa ce ati ales gresia si faianta pe culoarea dorita, atentia trebuie indreptata spre baghete. Aceste coltare pentru faianta si gresie delimiteaza elegant muchiile peretilor. Le gasiti intr-o gama vasta de culori. Baghetele pot fi pentru colturi interioare cat si pentru colturile exterioare.Se pot incerca si profilele Listello, care au rol decorativ in finisarea peretilor. Poate totusi ati decis sa puneti parchet sau mocheta? Nici o problema, atunci puteti alege plinta pentru parchet sau cea pentru mocheta din oferta noastra, in diverse culori. Iar pentru blatul de bucatarie, eu zic sa il protejezi cu un etansator de blat.

Mai departe, la trecerea din bucatarie in hol se poate monta o trecere cu suruburi sau fara care mascheaza elegant si poate prelua eventualele diferente de nivel aparute. Aspectul deosebit al acestor treceri care pot fi din inox, aluminiu care pot imitata lemnul confera spatiului amenajat o eleganta deosebita.

Bun… ambientul e acum ingrijit si placut. Ce ne mai lipseste? Multe persoane doresc sa-si sporeasca confortul si utilitatea casei lor si atunci isi monteaza la ferestre glafuri de PVC de interior, sau acele pervaze, asa cum mai sunt denumite popular. Cei mai multi aleg glafuri de interior infoliate, care nu necesita o nevoie mare de intretinere, sunt rezistente la zgaraituri, mizerie, caldura si umiditate. De asemenea, au un design atractiv, folia din PVC de o calitate superioara conferind glafului o rezistenta mare la factori externi.

Dupa ce toate finisajele s-au realizat cu precizie si pricepere urmeaza alegerea mobilierului, partea cea mai frumoasa dar si cu cele mai multe batai de cap. Evident, acesta se poate asorta cu finisajele si ar fi o idee buna sa folosesti protectiile pentru mobilier anti zgarieturi. Nu de alta, dar e pacat de atata munca…

In final, visul s-a realizat!

Daca doriti mai multe detalii puteti vizita site-ul www.profilux.ro sau puteti achizitiona podusele direct de pe www.efinisaje.ro.