Ca si oamenii, cu timpul obiectele au nevoie de niste imbunatatiri pentru a face trecerea vremii cat mai putin sesizabila. Indiferent cat de mare sau de mic, cat de util sau decorativ este obiectul in discutie, cu siguranta poti gasi modalitati prin care sa il infrumusetezi si sa ii redai stralucirea demult uitata. Chiar daca vorbesti doar de niste biscuiti pentru pahare, schimbarile pot fi atat de radicale incat nici sa nu ii mai recunosti. Traim intr-o epoca in care se pune accent foarte mult pe schimbare, insa din pacate schimbarea este egala uneori cu achizitionarea unor noi obiecte. Comportamentul de consum este atat de mult promovat incat uneori ai impresia ca este imprimat in ADN-ul uman. Daca inveti sa te reeduci, sa repari lucrurile stricate in loc sa le arunci si sa iti cumperi altele, iti va fi mai usor sa repari si prietenii decat sa incerci sa iti faci noi relatii atunci cand cele vechi intampina probleme. Si totul porneste de la lucrurile marunte.

Pasul 1
Pentru a crea niste biscuiti pentru pahare care sa iti ia ochii atunci cand servesti un suc sau savurezi o cafea, iata ce vei avea nevoie: niste biscuiti pentru pahare vechi, uzati, bilute de fetru colorate si lipici puternic. Daca bilutele au in jur de un centimetru atunci vei folosi aproximativ 90 – 100 de bilute pentru un biscuite, bineinteles in functie si de marimea biscuitelui pentru pahare.

Pasul 2
Daca vrei sa realizezi singur bilutele de fetru atunci urmareste articloul “Ghirlande de brad ce tin firul povestii” in care am explicat pas cu pas cum sa realizezi acest lucru. Daca le-ai achizitionat deja poti trece la pasul urmator si sa te apuci de treaba.

biscuiti pentru pahare 1

Pasul 3
Vei incepe prin lipirea unei singure bilute din fetru in centrul unuia dintre biscuitii pentru pahare. Aplica lipiciul cu un betisor, chiar in centru, si apasa usor biluta, dupa care las-o sa se usuce.

biscuiti pentru pahare 2

Pasul 4
Dupa ce s-a uscat prima biluta, aplica un strat de lipici de jur imprejurul ei si pune alte bilute din fetru. Lasa-le sa se usuce si continua in acelasi stil pana cand acoperi integral biscuitele initial. Incearca sa faci in asa fel incat acesti biscuiti pentru pahare sa arate ca fiind confectionati doar din fetru, asa ca lipeste bilutele pana in margine de tot. Poti realiza biscuiti pentru pahare din fetru intr-o singura culoare sau ii poti face multicolori in functie de preferintele tale.

biscuiti pentru pahare 3

Sursa: http://goo.gl/r20ePg