Daca pana acum nu stiai cum sa maschezi un unghi imperfect al peretului sau eventualele neregularitati rezultate la taierea materialelor folosite la placare, de astazi inainte puteti folosi cu incredere baghetele din PVC pentru finisarea placarilor ceramice.

Cunoscute si sub denumirea de coltare pentru faianta, profil pentru faianta sau baghete finisaj faianta, aceste profile se monteaza la imbinarea peretului cu tavanul / pardoseala sau la imbinarea a doi pereti si  au rolul de a finisa colturile formate la imbinarea placilor, atat cele interioare cat si cele exterioare, preluand grosimi diverse ale placilor ceramice. In felul acesta spatiul amenajat devine foarte usor de curatat, permitand intretinerea zilnica a curateniei in spatiile care altfel sunt dificil de intretinut. Iar daca singura ta grija ramane cum sa asortezi aceste profile cu faianta sau gresia aleasa pentru baia sau bucataria ta… nu iti face griji pentru ca noi avem in mod sigur bagheta care sa se potriveascaa tat cu placile de faianta in culori uni, cat si cu cele in decoruri marmorate.

bagheta muchie interioara bagheta muchie interioara marmorata bagheta muchie exterioara

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii legate de modele, dimensiuni si culori poti vizita site-ul www.profilux.ro sau poti accesa link-ul direct aici, iar daca te-ai decis asupra produsului, il poti achizitiona direct de pe http://www.efinisaje.ro/categorii-profile/coltare-faianta–i138, din confortul canapelei de acasa.