Te gandesti la proiectul tau recent de amenajare si ti-ai dat seama ca ar fi mai practic si ar da mai bine daca ai finisa cumva muchiile diverselor suprafete placate? Indiferent daca este vorba despre pereti, pardoseli, trepte sau contrarepte, indiferent daca ele sunt in interior sau situate in exterior, in mod sigur printre modelele pe care le oferim gasesti o solutie care sa fie utila si sa iti fie pe plac. Poate iti plac formele mai rotunjite sau din contra, le preferi pe cele drepte… noi iti oferim baghete de toate tipurile – semirotunde, drepte sau dreptunghiulare.

Cunoscute si sub denumirea de coltare sau baghete pentru finisaj, aceste profile au rolul de a finisa colturile formate la imbinarea a doua suprafete placate cu mocheta, linoleum, parchet, gresie sau piatra naturala (functie de model).

bagheta metalica rotunjita bagheta metalica drreapta bagheta metalica flexibila
 

 

 

Oricare ar fi preferintele tale, intra pe www.profilux.ro si alege de aici profilul care ti se potriveste. Iar daca ai ales un design mai complex si iti trebuie un profil flexibil, incearca baghetele metalice flexibile Prolux. Oricum, le poti si achizitiona direct de pe http://www.efinisaje.ro/categorii-profile/baghete-metalice–i139.