Aplicatii smartphone decoratiuni interioare – inspiratia ta la cateva click-uri distanta!

De ce am avea nevoie de ele?

Pentru ca oricat ne-am dori, nu toti avem o fire artistica sau imaginatia necesara pentru a crea ceva special – si acest lucru este valabil inclusiv in cazul amenajarilor interioare.

Daca te recunoasti in ceea ce am scris mai sus, atunci avem un pont pentru tine. Exista aplicatii smartphone care îşi dovedesc de multe ori utilitatea în situaţii mai puţin obişnuite, la care nu ne-am aştepta, una dintre acestea fiind amenajarea locuinţei. Am gasit cateva aplicatii smartphone, cu ajutorul carora utilizatorii pot gasi inspiratie si idei bune din diferite stiluri de decoratiuni interioare pentru amenajarea spatiilor.

Ideea in sine nu este noua – pana la urma, piata este plina de reviste dedicate decoratiunilor interioare, iar de internet nici nu mai amintim. Dar cum in ziua de astazi exista cate o aplicatie pentru aproape orice, iata ca cineva s-a gandit sa creeze aceste aplicatii home&deco din care utilizatorii se pot inspira dintr-o serie intreaga de galerii cu imagini, cu spatii amenajate in stiluri si design-uri diferite.

Iata ce am gasit noi:

  1. Living Room Decorating Ideas
  2. Kitchen Decorating Ideas
  3. Bathroom Decorating Ideas
  4. Bedroom Decorating Ideas

Toate acestea sunt aplicatii pentru smartphone-urile care opereaza cu sistemul Android si sunt practic niste seturi de imagini dedicate anumitor camere – living-uri, bucatarii, bai si dormitoare. Astfel, utilizatorii gasesc mult mai usor imaginile de care au nevoie – este imposibil ca intre atatea sa nu gasesti ceva care sa iti placa!

aplicatii smartphone aplicatii smartphone  aplicatii smartphone

Ce ofera aplicatiile:

  • O suta de fotografii cu idei de decorare a tipului respectiv de camera – design, teme, culori si asa mai departe
  • Poti salva imaginile pe cardul de memorie al telefonului
  • Poti trimite si altora fotografiile
  • Le poti folosi ca wallpaper

Iar daca vrei sa fii si mai specific, am gasit si aplicatia Wall Decorating Ideas, cu ajutorul careia utilizatorii pot gasi idei interesante pentru decorarea peretilor cu rafturi, tapet, stickere, obiecte de arta, picturi si multe altele.

aplicatii smartphone

Te-am convins?

aplicatii smartphone