Plux iti recomanda aplicatia smartphone My measures!

Ai incercat vreodata sa explici cuiva, sau sa desenezi ceva unei persoane care pare sa nu inteleaga? Daca ii arati o fotografie, nu mai e nevoie de cuvinte, chiar si un copil o intelege.

My Measures este o aplicatie simpla care iti permite sa faci o fotografie a unui obiect si apoi sa pui un fel de eticheta cu masurile obiectului respectiv chiar pe fotografie.

Interfata este foarte simplu de folosit si iti permite sa pui masuratorile exact acolo unde ai nevoie de ele. Poti face o fotografie noua, direct la fata locului, sau poti folosi o fotografie care exista deja in galeria telefonului. Aplicatia nu face singura masuratoarea, trebuie sa masori tu obiectul care te intereseaza, dar odata ce ai masurile exacte, se pot pune pe fotografie. Se pot folosi mai multe sisteme de masura, inclusiv cel metric si cel american.

Odata ce ai fotografia si masuratorile, o poti “edita”:

  • § Foloseste 2 degete pentru a adauga o noua dimensiune
  • § Foloseste un deget pentru a muta capatul sagetilor sau a muta sageata cu totul
  • § Apasa in mijlocul sagetii pentru a seta dimesiunea
  • § Poti modificat forma sagetii
  • § Poti modifica culoarea sagetii ca sa se vada mai bine in functie de culorile din fotografie
  • § Poti desena si unghiuri
  • § Poti insera casute cu text, unde poti scrie scurte explicatii
  • § Poti denumi fotografie cum doresti
  • § Poti modifica fotografia la orice moment ulterior

Odata ce ai terminat, poti salva fotografia in telefon (aceasta aplicatie iti permite chiar sa creezi diferite foldere in interiorul ei si sa-ti organizezi fotografiile dupa nevoi), o poti printa sau o poti trimite prin e-mail (sub forma de poza sau PDF chiar) cui are nevoie de ea.

Cu acesta aplicatie nu mai ai nevoie sa cari dupa tine un aparat foto si un carnet de schite ca sa fotografiezi si sa notezi masurile de care ai nevoie. Doar folosind aceasta aplicatie ai aceste informatii in cateva minute, iar apoi poti trimite imediat fotografia cu masuratorile prin e-mail catre architect, client sau orice alta persoana direct de la fata locului, fara sa mai pierzi timpul sa ajungi la calculator, sa descarci fotografiile si sa scrii texte explicative. Se economiseste astfel timp si se stabileste o comunicare mai buna intre tine (care esti la locul lucrarii) si partea cealalta, care astepta informatia.

Succes!