Nicaieri nu-i mai bine ca acasa, mai ales daca te-ai ocupat personal de amenajarea ei, astfel incat locul in care te intorci mereu cu drag sa fie cat mai aproape de personalitatea ta. Cei mai multi acorda un interes crescut pentru alegerea pieselor de mobilier sau a covoarelor de calitate. Insa, daca vrei cu adevarat ca locuinta ta sa fie iesita din comun, iti trebuie si niste decoratiuni pentru perete care sa evidentieze spiritul tau creativ.

Pasul 1
Pentru a realiza aceste decoratiuni pentru perete, vei avea nevoie de panza pentru pictura, pistol de lipit, uscator de par, creioane colorate din ceara si un ziar. Daca folosesti o panza de 40×50 cm, iti vor fi suficiente in jur de 70 de creioane colorate.

Pasul 2
Inainte de a te apuca de treaba, va fi necesar sa faci o preselectie, intrucat nu toate creioanele sunt potrivite pentru acest proiect. Asadar negru, alb, maro, gri vor trebui sa-si incerce norocul in alta parte, avem nevoie de culori cat mai vii, care sa iasa in evidenta si sa atraga atentia.

Pasul 3
Dupa ce ai facut selectia, aliniaza culorile pe care vrei sa le folosesti pana ramai fara spatiu, in functie de combinatiile care ti se par potrivite. Lipeste-le cu ajutorul pistolului de lipit, deasupra panzei de pictura. Traseaza o linie de lipici de-a lungul creionului; in cazul in care doresti ca eticheta sa fie la vedere, aplica adezivul pe partea opusa. Asaza-le cu varful in jos, in linie dreapta.

Pasul 4
Asaza ziare sau o bucata de folie pe jos pentru a-ti proteja parchetul si sprijina panza de perete. Pune uscatorul de par in priza si porneste-l la o viteza medie si fierbinte. Va trebui sa experimentezi un pic, deoarece nu toate uscatoarele de par functioneaza la fel si va fi necesar sa gasesti viteza si temperatura potrivita pentru a topi ceara fara sa stropesti prea mult in jurul tau.

Pasul 5
Concentreaza-te mai intai pe o portiune si insita aproximativ 5-10 minute pana se topeste suficient ceara, dupa care treci mai departe la cealalta portiune. Vei observa ca nu toate culorile se topesc la fel; de exemplu, galbenul in special se topeste mult mai greu decat celelalte.  Daca folosesti o panza de dimensiunea celei mentionate mai sus, vei avea in jur de 4-5 portiuni de acoperit. In medie sunt necesare cam 60-70 de minute pentru a realiza aceste decoratiuni pentru perete.