Cand eram copii, in mintea noastra exista un mare semn de egalitate intre vara si vacanta. Acum, lucrurile s-au schimbat radical, doar cei norocosi isi pot lua tot concediul odata, insa nici asta nu este tocmai avantajos in conditiile in care ramai fara vacanta in timpul sarbatorilor de iarna. Cu toate acestea, sa fii adult vine la pachet cu alte avantaje si mai ales cel de a fi parinte. Impartaseste emotia celor mici si joaca-te cot la cot cu ei si astfel nu vei simti niciodata ca ai crescut mare. Creeaza baloane de sapun chiar la tine acasa si inventeaza tot felul de jocuri impreuna cu cei mici.

Poate ca vei spune ca nu este mare filozofie sa realizezi baloane de sapun, amesteci un pic de sapun lichid cu apa si gata, insa indraznim sa te contrazicem. Daca nu amesteci exact ingredientele care trebuie si in concentratiile optime, nu vei reusi sa obtii baloane de sapun, ci doar o mana de clabuc. Asadar, vei avea nevoie de 250 ml de apa distilata potabila, o lingura de detergent de vase, o lingurita de glicerina, un pai si o manusa curata sau o soseta (pentru a impiedica balonul sa plesneasca).

Ameteca toate ingredientele si lasa-le sa se cunoasca mai bine timp de 24 de ore. Trebuie sa se amestece foarte bine, astfel incat sa obtii niste baloane de sapun rezistente, care sa nu se sparga atunci cand le atingi.

baloane de sapun 1

Formeaza baloanele cu ajutorul paiului si apoi incearca sa le prinzi cu manusa. Vei simti un sentiment incredibil cand vei vedea ca nu se sparg si poti sa plimbi in mana ceva atat de firav.

Sursa: http://goo.gl/uuYDsB