Salutare!

Daca esti unul dintre fericitii care stau la casa sau care de curand a reusit sa se mute la casa sa, sigur la inceput te-a speriat idea amenajarilor de tot felul. Asta mai ales daca te prea pricepi si gandul la cat costa manopera pentru o lucrare te-a cam facut sa abandonezi din start.

Totusi, atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si esti implicat in ceea ce faci, beneficiind de un pic de consiliere si vizionand 2-3 filmulete pe internet cu diverse etape de montaj, poti rezolva chiar tu unele proiecte, fara sa fie nevoie sa apelezi la “meseriasi”. Si astea nu sunt doar vorbe… am testat pe unul dintre prietenii mei teoria, evident, cu riscul de a pune si eu umarul la treaba. E adevarat, spatial destinat terasei nu era mare, dar era suficient cat sa aseze o masuta cu 2-3 scaune. Pe jos am placate cu granit iar pe trepte am pus protectii de treapta din aluminiu eloxat, rezistente la variatiunile de temperature si cu rol antiderapant pe care le-am fixat cu ajutorul unor holzsuruburi, achizitionate impreuna cu profilele.

Intreaga lucrare a durat maxim 3 zile, dar acum parca berea are un gust mai bun cand o bem in timp ce ne admiram lucrarea. Daca te apuci si tu de o lucrare si ai nevoie de consilierea noastra gratuita, nu ezita sa ne contactezi… suntem la un click distanta.