De cate ori te-ai trezit spunandu-ti “abia astept sa ajung acasa” sau “nicaieri nu-i mai bine ca acasa”? De mai multe ori de cat ai fi crezut si asta pentru ca indiferent cat de luxoasa este pensiunea in care ti-ai petrecut vacanta, nimic nu se compara cu acasa. Locul in care ti-ai creat propriul univers, unde fiecare obiect are amprenta ta personala si indiferent cat de grea a fost ziua, gasesti confortul si relaxarea de care ai nevoie pentru a spune “maine e o noua zi”. Pentru a completa cuibusorul tau drag, iti propunem o masuta de cafea cu totul si cu totul speciala, care va fi indragita mai ales de melomani.

Pasul 1
Pentru a realiza masuta de cafea pune la indemana un vinil vechi, un suport de flori si un pistol de lipit. Trei obiecte care aparent nu au nici o legatura cu masuta de cafea, insa vei fi surprins de rezultatul final. Cei care au avut pick-up de cand se stiu sunt familiari cu vinilurile si nu putem decat sa apreciem devotamentul care a ramas chiar si in epoca gadgeturilor high-tech. Insa, va trebui sa gasesti un vinil de care sa te desparti, cel putin din punct de vedere al functionalitatii sale clasice. In ceea ce priveste suportul pentru flori, te sfatuim sa alegi unul negru din fier forjat ca sa se asorteze cu vinilul. De asemnea, ai grija ca partea de sus sa nu aiba diametrul mai mare decat diametrul vinilului.

masuta de cafea 1

Pasul 2
Vei folosi numai vinilul, nu si coperta, insa daca folosesti unul vintage aceasta poate servi perfect ca decoratiune pentru perete.

Pasul 3
Inainte de toate curata bine de praf vinilul pe ambele parti. Cum prin definitie vinilul te duce cu gandul la ceva retro, cu siguranta trecerea anilor si-a lasat amprenta cel putin in ceea ce priveste praful astrenut. Foloseste un servetel umed, dupa care ususca bine suprafata cu o carpa uscata.

Pasul 4
Incalzeste bine pistoul de lipit. Dupa ce este gata de folosit, aplica o linie uniforma de lipici fierbinte de-a lungul intregii margini de sus a suportului, chiar in locul in care vei pozitiona vinilul.

Pasul 5
Asaza repede vinilul deasupra, cat lipiciul este inca fierbinte Grabeste-te incet, astfel incat sa fie centrat din prima incercare.

Pasul 6
Lasa lipiciul sa se usuce si asaza masuta de cafea undeva unde se poate bucura de toata atentia pe care o merita. Cu siguranta va fi admirata de toti cei care iti vor trece pragul casei.